По всичко изглежда,че Тайсън Фюри е готов за битката си

...
По всичко изглежда,че Тайсън Фюри е готов за битката си
Коментари Харесай

Фюри: Ще се бия като мексиканец срещу Валин

По всичко наподобява,че Тайсън Фюри е подготвен за борбата си против непобедения Ото Валин, която ще се организира след седмица в Невада. 31-годишният боксьор счита да се забавлява в дуела със своя по-млад конкурент и съобщи, че ще се бие в мексикански жанр. Победата е от извънредно огромно значение Фюри, тъй като след нея евентуално ще организира реванш с първенеца Дионтей Уайлдър.

Битката сред двамата към този момент е уредена за февруари идната година, а загуба тук ще обърка съществено проектите на британеца. Фюри ще влезе убеден в идната среща с норвежеца Валин и ще се опита да се забавлява.

"Ще диря развлечение в борбата с Валин. Двубоят ще бъде в седмицата на Деня на независимостта на Мексико. Ще се удрям като мексиканец. Нека си признаем истината. Преди срещата с Дионтей Уайлдър дълго време не бях деен и това бе първият ми сериозен удар, който поех ", съобщи "Циганския крал ".

"Завърших страховит подготвителен лагер. Чувствам се мощен и на 14-ти септември излизам на война с Валин ", приключи Фюри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР