По всичко изглежда, че неприятностите за Езра Милър не са

...
По всичко изглежда, че неприятностите за Езра Милър не са
Коментари Харесай

Този път Езра Милър си призна

По всичко наподобява, че неприятностите за Езра Милър не са завършили. Макар и в тази ситуация да няма място за състрадание, защото артистът самичък си навлича проблемите в последните няколко години.
 Езра Милър, новите обвинявания за кражба с щурм и какъв брой години може да лежи в пандиза
Ще влезе ли в пандиза Езра Милър

И призна ли се за отговорен артистът

30-годишният артист нееднократно е бил арестуван поради непочтено държание, неочаквани набези и тормоз над дами. Последните му прояви пък са за навлизане с щурм в частен дом, за кражба, както и някои други по-дребни обири, напомня Metro.

До момента звездата отхвърляше виновността си по всички обвинявания. Но очевидно напоследък е размислил и променилил позицията си. В последна сметка се е съгласил да се признае за отговорен само по обвиняването за нелегално влизане в ненаселен непознат парцел.

На 1 май, предходната година, Милър нахлува в резиденция в Стамфорд, Вирджиния и открадва няколко бутилки алкохол.

Причината в този момент Еза да признае виновността си, очевидно се крие в вярата, че по този метод могат да отпаднат другите обвинявания против него - и по-специално тези в кражба. Според чиновник на Върховния съд на Върмонт, където се гледа делото, в случай че Милър се признае за отговорен за посягане, обвиняванията за кражба и кражба с щурм ще бъдат оттеглени. В противоположен случай, може да получи до 25 години затвор.

Всъщност е необичайно, че Езра - който с изключение на артист, а напоследък очевидно и нарушител, е прочут и със своята небинарност и нежеланието си да бъде определян като мъж или жена - е откраднал единствено няколко бутилки алкохол от вкъщи, в който е проникнал с щурм. Вероятно и това деяние на артиста е резултат или от неговата ексцетричност, или от психическата му неустойчивост. Неведнъж Езра е се е подлагал на лекуване, касаещо психическото му здраве

Самият артистът е споделял, че осъзнава, че има известни душевен проблеми.
 Езра Милър и новината, че ще потърси помощ за психологичните си проблеми
Защо Езра Милър ще потърси помощ

Актьорът е схванал, че не може да продължава дълго по този начин

Въпреки всичко, не може да спорен гения на Езра Милър. От който очевидно, макар проблемите му, от Warner Bros няма по какъв начин да се откажат. Затова и чакаме последната огромна продукция с негово присъединяване - The Flash, да излезе публично през юни, 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР