По всичко изглежда, че и през този сезон Левски ще

...
По всичко изглежда, че и през този сезон Левски ще
Коментари Харесай

Само два гранда в Европа са по-зле от Левски

По всичко наподобява, че и през този сезон Левски ще остане без трофей. " Сините " изостават на 7 точки от Лудогорец в Първа лига, а към този момент отпаднаха от шампионата за Купата на България. След успеха с 2:1 над Етър треньорът Славиша Стоянович призна, че тимът още не е подготвен за купата. Това негово самопризнание пристигна единствено месец, откакто почитателите и всички в клуба бяха на гребена на вълната и очакванията за отличие през актуалната акция бяха огромни.

След това обаче пристигнаха издънките против Черно море, Ботев (Враца) и Септември.

Ако и в този момент " сините " не стигнат до купата, то ще съберат 10 години без трофей. Нещо, което е убийствено за един гранд.

Справка на " Меридиан мач " демонстрира, че има грандове в Европа, които са по-зле от Левски. Става дума за два клуба, които са емблеми на своите страни - Рапид (Виена) и МТК (Будапеща).

Австрийският рекордьор по трофеи не е стигал до първото място от 2008 година насам. Купата пък му се изплъзва от 1995 година. МТК за последно победи с купата през 2008 година, а с Купата през 2000.

В момента нито Рапид, нито унгарците имат шансове за купата и през този сезон.

Два британски гранда се измъкват с титли в локалните купи, с цел да не попаднат в класацията. Ливърпул завоюва Купата на лигата през 2012 година, а Арсенал победи с Купата на Англия.

 Головата суша на Габриел Обертан за Левски към този момент е над 38 часа
Головата суша на Габриел Обертан за Левски към този момент е над 38 часа

29 мача без попадение за френския футболист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР