По всичко изглежда, че дните на треньора на ЦСКА Саша

...
По всичко изглежда, че дните на треньора на ЦСКА Саша
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ганчев вдигнал мерника на Илич, сърбинът къркал яко

По всичко наподобява, че дните на треньора на ЦСКА Саша Илич са преброени. Собственикът на клуба Гриша Ганчев е вдигнал мерника на сърбина и към този момент крои проекти по какъв начин да го разкара, научи Lupa.bg. Не инцидентно към този момент всички тролове на благодетеля на армейците стартираха акция в другите групи във Facebook, като непрекъснато тиражират мнението, че ЦСКА не играе нищо и нищо не се е трансформирало след идването на Илич.

Случайно или не - две от легендите на клуба - Петър Жеков и Аспарух Никодимов, чието мнение се чува на " Армията ", започнаха с рецензии към наставника, а обществена загадка е, че двамата са близки до Ганчев и получават по някой лев понякога. Самият Стойчо Стоилов, който продължава да прави селекцията, въпреки и в сянка, не един или два пъти е казвал, че мнението на Никодимов би трябвало да се чува и да ехти в коридорите на стадиона.

Друг проблем със Саша Илич е, че обичал прекалено много чашката, както и множеството сърби, несъмнено. Гриша Ганчев получавал вести и фотоси от последователи на армейците, които се засичали из столичните кръчми в треньора и се снимали с него. А по-късно фотосите достигали до погледа на предприемача и до сина му Данаил Ганчев, който също крепко дърпа конците в Борисовата градина, а управителните органи са на мнение, че треньорът повече мислел за гуляи и българските мацки, в сравнение с за тренировки и тактичност.

Сръбският експерт към този момент няколко пъти си разреши да подлага на критика играчите в ефир след мачовете от шампионата, което също не се харесва на управлението на алените. Преди него по този начин стори и Стойчо Младенов, който непрекъснато твърдеше, че селекцията е слаба и няма класа в отбора - нещо, което значително предопредели бъдещето му.

Гриша Ганчев жертва и Любо Пенев, и Стойчо Младенов, няма да се посвени да си избърше обувките и със Саша Илич, чиято орис значително ще бъде решена и от гостуването на Лудогорец в понеделник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР