По всичко изглежда, че Димитър Бербатов вече не е толкова

...
По всичко изглежда, че Димитър Бербатов вече не е толкова
Коментари Харесай

Бербо за оправянето на футбола ни: Не че не го мисля, но е минало време

По всичко наподобява, че Димитър Бербатов към този момент не е толкоз въодушевен да се завърне и да оправи българския футбол, подготвеност за каквото беше споделил преди време. “Понякога, когато мине времето, започваш да се даваш сметка, че някои неща не е трябвало да ги казваш. Не че не го мисля или се отхвърлям от думите си, само че е минало време”, съобщи Бербо през днешния ден.

Той награди участниците на финалния шампионат Данониада, който се организира на Детския празник 1-и юни, раздаде доста подписи и театралничи за фотоси.
 Димитър Бербатов награди спечелилия в @@@
В същото време стана ясно, че проектите на Бербатов за развиване на своя лична футболна академия сега са в застой. ''Аз също съм едно огромно дете и доста се веселя, че съм тук всяка година. На първо място желая да пожелая на изгубилите да не се отхвърлят, а да се борят, да са стимулирани и да съумеят. Трябва да знаят, че това не е краят, а единствено началото, стартира Бербатов.
 Димитър Бербатов награди спечелилия в @@@
На въпрос дали към момента концепцията за основаване на футболна академия от самия него е настояща, Mитко отговори: ''Да кажем, че е в застой. За момента не може да се осъществя заради аргументи, на които не желая да се спирам. Можем да определим обстановката с моята академия e " по средата ". В България постоянно ще има гении, във всяка една сфера на живота, тъй че няма по какъв начин да приказваме дали тези деца са успокоителното доказателство за бъдещето на нашия футбол. Но не е единствено геният. В момента родителите им би трябвало да вземат верните решения за тяхното бъдеще най-малко дотогава, когато децата сами ще стартират да взимат тези решения.” " Да, в този момент българските национали играят в по-слаби шампионати, до момента в който ние с Мартин Петров и Стилиян Петров сме играли на друго равнище. Но факторите и аргументите са доста и са сложни. Това е широкообхватна тематика, не можем да я изчерпим ей по този начин за нула време ", приключи Бербатов. Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ/Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР