По всичко изглежда, че Арсенал е харесал футболиста на Селтик

...
По всичко изглежда, че Арсенал е харесал футболиста на Селтик
Коментари Харесай

Предлагат 22-годишна сензация от Селтик на Арсенал

По всичко наподобява, че Арсенал е харесал футболиста на Селтик - Одсон Едуар, и ще стартира атака по привличането му. 22-годишният нападател е измежду избраниците на мениджъра на "топчиите " - Микел Артета, съгласно който ще бъде съвършеният заместител на съвсем несъмнено отиващя си Пиер-Емерик Обамеянг.

Френският младок означи 24 гола през този сезон, а цената му е е 20 млн. паунда - сума, с която Артета може умерено да се раздели, макар рецесията, последвала пандемията от ковид.

Бившият състезател на Селтик - Франк МакГарви призна, че

"Обожавам да виждам Едуар. Той има магия в краката си. Просто знаеш, че когато топката е в него, съперникът му има проблем. Има способността да основава шансове от нищото, тъй като е извънредно бърз. "

"Мисля, че това лято някой ще пристигна, ще сложи 20 млн. на масата и ще го грабне. Не можем да виним Селтик, в случай че го пусне. Особено в актуалната обстановка ", съобщи МакГарви.

Бившият футболист на Селтик и Арсенал - Чарли Николас, бе по-директен и напряко предложи младока на "артилеристите ".

"Той би трябвало да играе в Арсенал поради метода, по който играят. Стилът му ще пасне на тима. Проблемът е, че не знам до каква степен е подготвен да играе всяка седмица за тима. Той сигурно няма да дойде в Англия и да почне да бележи по 20-25 гола на сезон, в случай че Арсенал не оправи тима си преди този момент ", съобщи Николас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР