По всички възможни начини, с които разполагам по Конституция, ще

...
По всички възможни начини, с които разполагам по Конституция, ще
Коментари Харесай

Каменос: Ще направим всичко, за да блокираме Договора от Преспа

" По всички вероятни способи, с които разполагам по Конституция, ще се боря държавното управление да не завоюва вота на доверие, тъй като това е обвързвано с Договора от Преспа и ние ще създадем всичко допустимо да го блокираме във и отвън Народното събрание ", съобщи водачът на Независими гърци Панос Каменос в изявление гръцката телевизия Стар, представено от Плусинфо.
„ Дай Боже Ципрас да промени мисленето си, хвърлих доста старания за това”, изясни Каменос, който съобщи, че в неделя ще вземат участие в митинг, плануван в Атина.
Лидерът на Независими гърци насочи открит апел към ръководителя на Нова народна власт да одобри изискването му " да не се взема решение за термина Македония, да не се продава името Македония и да не се договаря за съглашение като това от Преспа с термина Македония ".
В този случай Каменос, дружно с Мицотакис ще подпишат предложение за избор на съмнение против държавното управление, „ с цел да падне това държавно управление и идващото държавно управление да избави името Македония ".
Говорейки за двамата депутати от Независими гърци, които останаха на министерските си позиции и взеха решение да поддържат държавното управление той разяснява, че са го „ продали и предали “.
Лидерът на Независими гърци сподели, че с Ципрас, като съдружни сътрудници, не са имали никакви различия, до момента в който не се е стигнало до съответния въпрос.
„ Два пъти в този случай той не си съблюдава думата. Първият път трябваше да стартира разговор със Скопие, с цел да се види дали ще има решение, когато те се ангажираха с господин Кодзиас и министър-председателя, че след изборите гръцкия народ ще вземе решение.
Вторият път беше, когато той сподели, че ще приказваме за това още веднъж през март. Но в средата на декември осъзнах, че се готви да стигне до съглашение “, сподели Каменос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР