По времето на имаме 10 ремонтирани театъра, направихме 6 нови

...
По времето на имаме 10 ремонтирани театъра, направихме 6 нови
Коментари Харесай

Вежди Рашидов посочи постигнатото от ГЕРБ и обяви: Гешев е единственото им занимание, да си ходят


" По времето на имаме 10 ремонтирани театъра, направихме 6 нови музея. България влезе в Лувъра. Църквите в Истанбул и Одрин също бяха ремонтирани. Това не трябва да се не помни ". Това съобщи в предаването " Офанзива " по Нова нюз някогашният министър на културата Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.

Той уточни, че на обществото е писнало ръководещите да приказват за Гешев, до момента в който очевидно не могат да го махнат законно.

" Есента ще им бъде доста неприятно при такива рецесии и инфлация. Гешев е единственото им занятие, да си вървят. Бездарието може да навреди доста повече, в сравнение с един избор. Управлението не е развлечение за хора, които имат копнеж да господстват, а е отговорност.  създаваше, каквито и неточности да правеше ", акцентира Рашидов. 

По думите му ръководството на страната се трансформира в една детска градина - добре облечени и добре изглеждащи, само че неможещи ръководещи.

" Не са готови да ръководят. Лесно се излиза на улицата, хората елементарно се подвеждат, илюзиите са безкрайни. Те пристигнаха в една направена страна и я окупираха. Тръгнаха да изчегъртват, изчегъртаха себе си. Правят неприятна смяна ", уточни той.

Рашидов разяснява и клипа на министъра на културата Атанас Атанасов. " Той е едно хубаво дете. Много приветлив юноша, само че не може един министър да прави подобен видеоклип, момчето не е квалифицирано. Идва от читалище, отговорен е министър председателят, който си прави екип. Сбъркана е работата. България се ръководи от мъдри, рационални и можещи хора, без значение от възрастта. Момчето просто не е на мястото си ", сподели Вежди Рашидов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР