По времето, когато в София се провеждаше екологичен“ протест срещу

...
По времето, когато в София се провеждаше екологичен“ протест срещу
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки със силен коментар: Докато шепа еколози “пазят” Пирин, цигани изсичат горите и нападат с брадви лесничеи…

По времето, когато в София се организираше „ екологичен “ митинг против втория въжен превоз в Банско, роми в община Роман нападнаха с брадви и мачете лесничеи, които са ги заловили с нелегално отсечени дървета. Това е следващият жесток акт на принуждение над чиновници на реда, които извършват дълга си. Нападението е станало през вчерашния ден на черен път в землището на с. Струпец. Това разгласи българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, съобщи ПИК.

“Ето за какво аз още веднъж обръщам внимание, че ромите в цялата страна безчинстват, грабят, убиват, изнасилват, замърсяват въздуха и унищожават горите. Геноцидът над българското население от тази малцинствена група би трябвало да бъде преустановен неотложно.

На фона на всичко това шепа така наречен еколози трамбоват на жълтите павета в отбрана на дърветата в естествен парк Пирин, който са виждали единствено по малкия екран. Същите тези не си мърдат пръста да видят какво става в горите край Роман, Враца, Монтана, Велинград, Пазарджик и така нататък, където от години ромите унищожават природата като нелегално изсичат, с цел да си „ наберат “ дърва ”, добави той.

“Зелените протестери мълчат и за замърсяването на въздуха в цялата страна към противозаконните гета, в които с изключение на бракониерска дървесина се горят гуми, облекла, мебели и каквото още „ братята роми “ откраднат от къщите на беззащитните пенсионери или работещите данъкоплатци, които им заплащат помощите. Това замърсяване води до съществени проблеми за стотици хиляди хора.

Обръщам се към еколозите, загрижени за Пирин планина, която ние от Вътрешна македонска революционна организация браним от 125 години, и ги запитвам – къде сте, когато би трябвало да се вземат решение същинските екологични проблеми на България?! Като толкоз сте загрижени за природата за какво не браните горите от циганската сеч, а се оглеждате и саботирате опитите да се даде самун на цялостен един район?

Несериозен и презрян е този спектакъл. Сигурно идващият митинг ще е в отбрана на дискриминираните от лесничеите „ роми “, които без да желаят са изпуснали мачате и то се е забило в предното стъкло на патрулния автомобил? Защото благодетелите Ви с изключение на „ природозащитници “ са и радетели за правата и свободите на убийци, изнасилвачи, педофили и роми ”, сподели още Джамбазки.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР