По време на започналия Summer Game Fest 2023 един от

...
По време на започналия Summer Game Fest 2023 един от
Коментари Харесай

SGF 2023: Създателят на Dragon Ball Z представи своя игра

По време на почналия Summer Game Fest 2023 един от най-изненадващите и симпатични анонси пристигна от Bandai Namco. Те показаха Sand Land, заглавие, което е дело на основателя на Dragon Ball сериите, зад арт дизайна на игри, като Chrono Trigger, Dragon Quest и други Акира Торияма.

Sand Land наподобява като ужасно развлечение за дребни и огромни, в което управлявате мънички бойни машини във всякаква форма и тип на фона на необитаем пейзаж. Sand Land се базира на едва прочут комикс на Торияма от 2000 година, скоро откакто приключва работата си по Dragon Ball мангата.

„ Впуснете се в един песъчлив свят, в който както хора, по този начин и демони страдат от дефицита на вода. Играйте като и гледайте Принца демон, Бийлзъбъб, Шериф Рао и демона Крадец, които се впускат в едно вълнуващо премеждие в търсене на Легендарния шадраван, прикрит надълбоко в пустинята. Използвайте тактичност и въображение, с цел да разработите танкове и други транспортни средства за приключенията ви, употребявайки необятен набор от комбинации с наличните елементи. Изградете оперативната си база в един гъмжащ от живот град благодарение на хората, които срещаш по пътя си в пустинята “, гласи анонса на Sand Land.

Sand Land се създава за платформите на PS4, PS5 и Xbox Series X|S.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР