По време на втората седмица на US Open не липсва

...
По време на втората седмица на US Open не липсва
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 5-12 септември


По време на втората седмица на US Open не липсва и българско присъединяване в професионалния тенис, въпреки и на по-ниско равнище. Димитър Кузманов на Чалънджър и още много българи в ITF съревнования.

Ето на кого ще стискаме палци:

Димитър Кузманов – Чалънджър в Тулин

Втората ракета на България при мъжете се завръща към присъединяване на Чалънджър равнище. Той попадна непосредствено в главната скица на шампионата на клей в австрийския град Тулин.

В първи кръг негов противник ще бъде квалификант, а по-късно е вероятен дуел против №6 Юрий Родионово.

Гергана Топалова – W25 Кайро

Третата ракета на България при дамите ще взе участие на следващ шампионат на клей с награден фонд 25 хиляди $. Топалова е четвърта измежду участничките по ранкинг.

Пьотр Нестеров, Габриел Донев, Янаки Милев – М15 Констанца

Трима българи ще започват непосредствено от главната скица на шампионата на клей в румънския град Констанца като Милев употребява своя ранкинг при юношите.

Драган Драганов стартира с победа в квалификациите и ще играе с №16 Александру Лука във втори кръг. Лазар Доков и Алан Димов изгубиха на старта.

Диа Евтимова – W60 Монтрио , квалификации

Евтимова е №13 в пресявките на мощния шампионат на клей в Швейцария. Необходими ѝ са две победи, а стартът е против локалната представителка Алина Гранвер.

Ани Вангелова, Виктория Лазарова – W15 Казабланка

Вангелова е седмата най-високоранкирана в листата с участнички в Мароко. Виктория Лазарова е 10-а в квалификациите като към този момент записа една победа – 6-0, 6-2 над Марин Бутрос. В пряк спор за място в главната скица ще играе със словачката Клара Самелякова.

Елеонор Чакърова, Виржини Чакърова – W15 Канкун

Сестрите Елеонор и Виржини Чакърови попаднаха непосредствено в главната скица на шампионата с награден фонд 15 хиляди $ в мексиканския курорт Канкун.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР