По време на всяка кампания се говорят едни неща, вдига

...
По време на всяка кампания се говорят едни неща, вдига
Коментари Харесай

Политолог: Не знам дали Слави Трифонов си е представял такава отговорност

„ По време на всяка акция се приказват едни неща, подвига се градусът за готовност на електората, а след това, когато пристигна ред да се прави работа, прагматично и с взор към митичното общо богатство, нещата почват да стават едни обтекаеми, предмет на консенсус, на сделка “, разяснява следизборната обстановка в “ Любомир Стефанов, политолог, учител в Нов български университет.
„ Въпросът е правилото, на който ще се сложат тези сделки, в случай че продължим с практиката до момента, да се случват в едно подмолно мрачно пространство, ще възпроизведем моделите, които жителите с вота си в тези три протестни избора желаят да се промени. Ако всичко се случва пред микрофони и камери, с ясни позиции, сякаш има късмет да забележим нещо друго “, уточни Стефанов.
По думите му от първите знаци, които новите в Народното събрание ще ни дадат, зависи цялостното отношение към тях, или ще останем с усещането, че ни оферират повече, само че от същото до момента.
" Новите играчи не са антисистемни играчи, тъй като одобряват всички резултати от парламентарните избори, затова одобряват разпоредбите на играта на политическо съревнование в демократичната народна власт. Те се сплотяват на правилото - „ Да обичаш напук “.
 Ива Дойчинова с разбор за новия парламент и пробива на Слави Трифонов Ива Дойчинова с разбор за новия парламент и пробива на Слави Трифонов
" Моите съждения след два дни звук и една сълза след резултатите от парламентарните избори на 4 април 2021: - Наистина се разплаках в къ...
В случая ще разберем дали е задоволително да си антиГЕРБ по време на акция – знаменател, който да те вкара в коалиция за, или има още нещо ", съобщи политологът.
По думите му мълчанието на Слави Трифонов не е знак за уязвимост, само че резултатът надмина неговите упования:
" И сега се пробва да живее с новата действителност и упованията на хората - а това е задължение. И в случай че президентът му връчи втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление, не знам дали господин Трифонов си е представял тази отговорност и какво върви с нея. Затова му би трябвало известно време ".
Според Стефанов политиците не би трябвало да плашат жителите с нови избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР