По време на Вечното дерби с Левски агитката на ЦСКА

...
По време на Вечното дерби с Левски агитката на ЦСКА
Коментари Харесай

Голяма подкрепа към Ганчев в страница на ултрасите

По време на Вечното дерби с Левски агитката на ЦСКА в Сектор " Г " издигна транспаранти против управлението на клуба. Снимки бяха оповестени и в страницата във " Facebook " " Северъ ". Но под тях се появиха доста мнения в поддръжка на Гриша Ганчев и управлението.

Ето част от тях:

Vladimir Stoev: А след Ганчев какво? Някои хора май не осъзнават, че за момента той е най-хубавата алтернатива. Ако се появи някой сериозен, ок. Повечето, които са срещу управлението, нямат концепция какво ще вършим, в случай че Гриша си тръгне.

Илиян Янакиев: Нарекоха Гриша Ганчев дилетант, а той схваща от спорт повече, в сравнение с от бизнес даже...

Diogen Ot Sinopa: Не съм почитател на Гриша Ганчев, само че имам един въпрос. Хипотетично, той си потегля и след това какво?

Mario Manolski: От другата седмица всеки с по една чашка за милостиня и на всеки ъгъл бедняк!

Павел Панчев: Няма угодия за вас!

Давид Семедов: На " Армията " има опашка от искащи да поемат ръководството.

Acab Acabov: Три следващи години край за Купата на България! Две следващи години класиране в групи от евротурнири. Десет следващи мача Левски няма победа над ЦСКА! С това БФС отпред и с подредения ни шампионат. ЦСКА взема абсолютния най-много!

Ivailo Lubomirov Kutsarov: Две влизания в групи, две Купи, съвсем трети край... За 6 години на Гриша Ганчев в клуба това е повече, в сравнение с предходните 10 преди него. Плати отговорности, в случай че и стадион построи, какво повече желаете, неблагодарници? Ливърпул чака цели 20 години за купа и почитателите им не са мрънкали. Аз избирам да виждам всяка година ЦСКА в Европа, в сравнение с да видя една купа.

Stefan Goranov: Какво мрънкате? Гриша Ганчев обича спорта и ЦСКА. Ако се махне, идват хитруши като Лупи.

Костадин Стоилов: Е, нали сякаш предходната година " Офендърс " щяха да вземат акциите... Какво стана? Да излезе в този момент Иван и да каже какво вършим, в случай че се махне Ганчев. Ще се моли на Ицо да ни търси спонсори ли? Или отново не отговаряме на такива въпроси, тъй като не е комфортно...

Milen Ivanov: Дайте опция на Ганчев и тогава се оплаквайте. Какво не ви е угодно? Заплащането е постоянно, футболистите на се неприятни... Просто си желаят верния човек. И публиката е малко, но не виждам някой от тарторите да е подал оставка. Плътно зад Гриша!

Ivan Dimev: Искрено се надявам вдигащите транспаранти да имат проект Б, тъй като в последна сметка някой би трябвало да дава 14-15 милиона на сезон.

Jiliq Todorova: Без Гриша сме за на никое място. Който не е удовлетворен, да докара богат спонсор, аман от недоволни...

" След Базел и Рома не бе повдигнат афиш против управлението "

Вижте мнението на един почитател
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР