По време на вчерашния конгрес на партията се чуха много

...
По време на вчерашния конгрес на партията се чуха много
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за Нинова: Приватизаторка иска забрана на приватизацията

По време на вчерашния конгрес на партията се чуха доста неща, само че най-много патетични речи, които звучаха парадоксално. Парадокс е Нинова да приказва за народна власт, за която говореше какъв брой доста ни е лишила. Парадокс е да приказва за правова страна, а в това време нейни съпартийци обясняваха по какъв начин Народният съд е бил нужда. Парадокс беше и това приватизаторката да желае възбрана на приватизацията. Като цяло през вчерашния ден имаше много парадокси. Така разяснява 49-ия Конгрес на Българска социалистическа партия националният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова в студиото на Българска национална телевизия.

,,Елена Йончева е с обвиняване от българската прокуратура, а не от ГЕРБ. Говорят за държавност, а хулят държавните институции. Не мога да се съглася с изказванията, че българските институции са поръчкови'', съобщи тя.

Относно информацията на Йончева за корупция в държавното управление Атанасова уточни, че тематиката се преекспонира.

,,В България има институции, има държавност, има законодателство, тъй че в случай че Йончева разкрие някакви схеми, на кого ще подаде сигнал, щом всички управляващи в у нас корумпирани? Мисля, че тематиката се преекпонира, а и към момента не знам госпожа Йончева да е подала формален сигнал за някое от нейните изказвания или разследвания'', разяснява Атанасова.

,,В една предизборна акция се употребява всичко, обикновено е. Но да се приказва за репресии и сходни неща и всички грехове да се приписват на ГЕРБ е несериозно. Ако фактически има репресии против опозицията, ще може ли Българска социалистическа партия да направи своя партийна телевизия? Това към този момент се трансформира в нервност и с изключение на да отврати жителите от изборния развой, друго няма да направи'', изясни депутатът от ГЕРБ.

,,Имаме ясна управническа стратегия, която се извършва прецизно. Не считам, че би трябвало да има предварителни парламентарни избори'', заключи Десислава Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР