По време на участието си в шоуто на Кели Кларксън,

...
По време на участието си в шоуто на Кели Кларксън,
Коментари Харесай

Кристен Бел дава бира на децата си и не се притеснява от хорското мнение

По време на присъединяване си в шоуто на Кели Кларксън, Кристен Бел разкри, че разрешава на двете си дъщери - 8-годишната Делта и 9-годишната Линкълн, да пият бира.

Преди да стартират сериозните рецензии към дейностите на актрисата обаче, бързаме, за да уточним, че става дума за безалкохолна бира. Въпреки че няма никакъв алкохол в нея, Бел признава, че действията ѝ може да наподобяват малко странни, имайки поради че татко им, Дакс Шепърд, е някогашен пияч.

" Когато брачният партньор ми и аз разхождахме бебетата през нощта в нашия квартал, той отваряше една безалкохолна бира, държеше я на гърдите си и ние се разхождахме и гледахме залеза. И по този начин, още от бебета дребните желаеха бутилката и смучеха по малко от ръба ѝ. Това стана нещо особено, нещо което баща прави. "

Бел продължава да споделя и загатва, че откогато са открили тази рутина, децата ѝ си поръчват безалкохолна бира в заведенията за хранене. Понякога обаче девойките не получават това, което желаят, защото родителите им споделят, че е по-добре желанията им за питиета да останат за у дома, прецизират от CNN.

" Но по-късно се сещам, че не върша нищо неприятно и хората могат да ме съдят колкото си желаят ", категорична е актрисата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР