По време на участието си в музикалното предаване, 18-кратният шампион

...
По време на участието си в музикалното предаване, 18-кратният шампион
Коментари Харесай

Мартин Иванов се завърна на екран в „Моят плейлист“

По време на присъединяване си в музикалното предаване, 18-кратният първенец от играта на Българска национална телевизия „ Последният печели " показа, че желае да напише сюжет и да режисира документален филм за обичаната си група

Тази събота, в студиото на Васил Върбанов и музикалното предаване на Българска национална телевизия 1 „ Моят плейлист " гостува 18-кратният победител в развлекателната игра за знаещи на публичната телевизия „ Последният печели ". Той е индивидът, за който цяла България приказва с удивление - Мартин Иванов.

„ Моят плейлист " е едно от най-любимите ми излъчвания на Българска национална телевизия. Най-после в него се появява един елементарен човек! ", с тези думи стартира присъединяване си Мартин Иванов, след което показа своята класическа и съвсем единствено рок-селекция.

Мартин дефинира себе си като „ човек, който е извърнат обратно към предишното и огромен фен на грамофонните плочи ". Пред Васил Върбанов признава, че дългата си коса избира, тъй като е антиконформист, а бакенбаридите му са резултат от любовта му към Елвис Пресли. И въпреки всичко, най-любимата му група за всички времена е THE BEATLES.

За българската музика признава, че любовта към нея се показва в проучване на нейната история. „ Страшно огромни мои любимци са групи като „ Бъндараците " и „ Сребърните гривни ". За толкоз години никой не се сети да направи един документален филм за тях. Аз бих бил подготвен на драго сърце да направя сюжет за подобен филм и даже да го дирижирам... "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР