По време на участие в южната ни съседка Турция, Азис

...
По време на участие в южната ни съседка Турция, Азис
Коментари Харесай

Азис заплашил сервитьор в Турция

По време на присъединяване в южната ни съседка Турция, Азис заплашил с пердах тамошен сервитьор.

 

Случката е от зората на кариерата му, когато бил в Турция с 23-годишната по това време Галена. Двамата се изявявали в клуб, чиято сцена била много ниска. В пика на купона прохождащите звезди били притиснати от танцуващата навалица и се редували да пеят качени на маса.

 

Когато пристигнал редът на Галена, почитателите й почнали да хвърлят банкноти в краката й. в това време Азис държал освен микрофона си, а и масата, с цел да не се стовари от там Галена, и прибирал бакшишите.

 

 

В един миг видял, че сервитьорът прибира 100-доларова банкнота от хвърлените към Галена и викнал на колежката си, която пеела и се мятала в ритъма на кючека по масата, че този ги обира.

 

Без да се колебае и за момент, Азис последвал наглия сервитьор и когато го настигнал си изискал парите, размахвайки микрофона заплашително пред лицето му. Отначало келнерът направил опит да се измъкне с неистина, само че Азис го притиснал и го принудил да върне парите. До пердах по този начин и не се стигнало, защото очевидно артистът е бил много безапелационен.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР