По време на своята презентация на събитието Е3 в Лос

...
По време на своята презентация на събитието Е3 в Лос
Коментари Харесай

Microsoft официално анонсира XBox Scarlett

По време на своята презентация на събитието Е3 в Лос Анджелис Microsoft заяви първите детайлности за конзолата XBox от последващо потомство . Както и през 2016 година при излизането на Project Scorpio, софтуерният колос не бърза да разкрива всички аспекти на своята нова подпора.

Известно е, че новата подпора се назовава XBox Scarlett и се базира на профилиран процесор на AMD с архитектура Zen 2. Графичното ядро с архитектура Radeon Navi (RDNA) също е особено проектирано за новата подпора. Microsoft съобщи, че новият хардуер е четири пъти по-мощен от този в XBox One X, която се смята за най-мощната подпора в света. Освен новите съставни елементи на AMD, Microsoft употребява новата GDDR6 оперативна памет, както и бързи флаш дискове за мигновено зареждане на игрите. Софтуерният колос особено акцентира, че в новата XBox се употребяват SSD от ново потомство, които могат да работят като виртуална RAM.



Съчетаването на най-новите съставни елементи би трябвало да обезпечи поддръжката на до 8К резолюция, както и 120 фрагмента в секунда при по-ниските резолюции. Освен това, Microsoft съобщи, че се поддържа технологията на трасиране на лъчите, а това значи, че RDNA ще бъде първото потомство графика на AMD с поддръжка на рейтрейсинг.

XBox Scarlett се чака да излезе за празничния сезон в края на годината. Очакванията са първата игра за нея да бъде Halo Infinite, за която Microsoft сподели филмов откъс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР