По време на своята голяма презентация на 18-ти април представи

...
По време на своята голяма презентация на 18-ти април представи
Коментари Харесай

Xiaomi представи Bluetooth музикална колонка с IP68 защита и цена $100

По време на своята огромна презентация на 18-ти април показа освен два доста положителни таблета, само че портативната Bluetooth колонка Xiaomi Sound Move.

В настройването на звука присъединяване са взели експерти от Harman Kardon. Във вътрешността на портативната колонка има два стерео високоговорителя и пасивни мембрани. Една от особеностите е датчик, който дава отговор за автоматизираното контролиране на звука според от разположението на високоговорителя

Xiaomi Sound Move поддържа AirPlay 2, има Bluetooth 5.3 и Wi-Fi 5 модули. Моделът е оборудван и с USB-C конектор. Устройството тежи 568 г и има габаритни размери 17,7 x 5,55 x 5,55 см.

Според производителя портативната колонка може да работи 21 часа в режим на възпроизвеждане на музика и съвсем седмица в режим на подготвеност. Xiaomi Sound Move поддържа 22W зареждане, може да се сдвоява с друга портативна колонка и има отбрана от вода от равнище IP68. Това дава опция колонката да се употребява даже във вода (не и гореща) на дълбочина до 3 м и че е доста устойчива на прахуляк и на другите нездравословни въздействия на външната среда.

Благодарение на поддръжката на виртуалния помощник XiaoAI устройството може да се употребява за ръководство на интелигентните домашни устройства с гласови команди.

Xiaomi Sound Move коства 100 щатски $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР