По време на Световното първенство по футбол в Катар, което

...
По време на Световното първенство по футбол в Катар, което
Коментари Харесай

С любовница на Световното в Катар - до 7 години затвор!

По време на Световното състезание по футбол в Катар, което ще се организира сред 21 ноември и 18 декември тази година, ще бъдат неразрешени половите извънбрачни връзки, предизвестиха британските медии почитателите, смятащи да следят онлайн срещите от Мондиала.

Събирането на доста последователи от целия свят е причина и за огромни празници, само че законите в Катар са доста строги и хора, хванати в прелюбодейство, рискуват до седем години затвор. В арабската страна е неразрешен и хомосексуализмът. Ръководителите на ФИФА към този момент предизвестиха почитателите, че няма да се вършат " никакви изключения ".

" Сексът по време на шампионата ще бъде неразрешен, в случай че не сте семейство. Със сигурност няма да има случки за една нощ. Всеки би трябвало да резервира самообладание, в случай че не желае да се озове в пандиза. За първи път в историята на Световните шампионати сексът ще бъде неразрешен. Феновете би трябвало да са готови ", разясниха за английската медия от полицията.

" Искам да дойдат хора от целия свят и да оценят културата ни. Всички живеем на една планета, само че сме от разнообразни култури. Ще посрещнем всички, само че чакаме хората да почитат разпоредбите ни ", сподели преди няколко седмици емирът на Катар Шейх Тамим Бин Хамад Ал-Тхани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР