По време на старта на CES 2024, TCL обяви широк

...
По време на старта на CES 2024, TCL обяви широк
Коментари Харесай

TCL анонсира нови Mini-LED телевизори и следващо поколение дисплеи за таблети и смартфони на CES 2024

По време на старта на CES 2024, TCL разгласи необятен набор от артикули, с които актуализира своите тв приемници, аудиосистеми и мобилни устройства. Ето какво би трябвало да знаете.

Новият модел S5 може да се похвали с най-хубавата в класа си 4K UHD продуктивност за тв приемниците от клас S с LED подсветка с висока бляскавост, процесор TCL AIPQ с AI Super Resolution и HDR PRO+ с Dolby Vision и HDR10+. Освен това вкарва нови аудио функционалности и опция за персонализирана апаратура.

Класът Q предлага технологията Quantum Dot (квантови точки), като серията Q6 разполага с High Brightness Plus LED Backlight и Game Accelerator 120 за геймърите. Q6-Pro прибавя Full Array Local Dimming и други улеснения, а QM7 включва mini-LED с точно ръководство, High Brightness ULTRA LED Backlight и QLED color PRO.

На флагманското равнище QM8 включва QD Mini LED ULTRA за ултрависоко зоново затъмняване, антиотблясъци на екрана, 2.1.2-канална система от високоговорители с вградени високоговорители Dolby Atmos от последващо потомство и Wi-Fi 6. Флагманският модел на TCL – 115QM89 е най-големият QD Mini LED тв приемник в света със 115-инчов екран, разполагащ с 20 000 зони на затъмняване, пикова бляскавост 5000 нита и процесор TCL AIPQ ULTRA.

TCL пуска на пазара и нова линия саундбарове Dolby Atmos, които допълват гамата тв приемници. В клас Q моделите Q75H и Q85H се отличават с необятни звукови подиуми с технологията Dolby Atmos. Саундбаровете от клас S, в това число моделите S45H и S55H, се оферират с усъвършенствани функционалности като Dolby Atmos, автоматизирано калибриране на помещението, режим TV as Center Channel и нов козметичен дизайн. Саундбаровете имат за цел да подобрят цялостното преживяване от домашното кино.

Освен тв приемниците и аудио предложенията TCL разгласи и актуализация на технологията NXTPAPER 3.0, която филтрира нездравословната синя светлина с до 61%, като резервира внезапни изображения, ярки цветове, бездънен контрастност и естествено придвижване.

Тази технология на екрана ще се предлага с таблета NXTPAPER 14 Pro, таблета TAB 10 NXTPAPER 5G и смарт телефоните от серия 50. Тези устройства ще включват и усъвършенстван потребителски интерфейс.

TCL NXTPAPER 14 Pro ще разполага с огромен 14″ 2,8K екран с CPL технология и DC димиране, като в същото време ще поддържа тъничък и лек дизайн. Задвижван от MediaTek Dimensity 8020 и 12 GB оперативна памет, NXTPAPER 14 Pro е мощна машина за работливост. Със забележителна батерия с потенциал 12000 mAh, 33W бързо зареждане и 256 GB вградена памет, той се оправя чудесно както с работата, по този начин и с потребностите за развлечение.

TCL TAB 10 ще разполага с 10,4-инчов 2K екран с 8-ядрен процесор и 5G съгласуваност. Компанията твърди, че то работи с Android 14. За смарт телефоните технологията NXTPAPER ще бъде налична в смарт телефоните 50 XL и 50 X3.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР