По време на срещата "Гимних“ обменихме идеи за преодоляване на

...
По време на срещата "Гимних“ обменихме идеи за преодоляване на
Коментари Харесай

Могерини: До юни да започнат преговорите за присъединяване на Западните Балкани към ЕС


По време на срещата "Гимних “ обменихме хрумвания за превъзмогване на провокациите, пред които сме изправени. Стигнахме до съглашения и благоприятни условия за продан на хрумвания. Вниманието беше ориентирано към съдействие в сигурността и защитата. Това съобщи Федерика Могерини, заместник-председател на Европейската комисия и висш представител на Съюза по въпросите на външните работи и политиката на сигурност на конференция след неофициалната среща на министрите на външните работи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Могерини акцентира, че най-важно е било разискването за Западните Балкани. Това е и един от главните цели на

Българското председателство, разяснява тя. Личното ми предпочитание е до юни да стартират договарянията за присъединение на Западните Балкани в Европейски Съюз.

По Западните Балкани, несъмнено, че има обединен метод от страна на министрите за положителното приемане, за положителната оценка на тактиката за Западните Балкани и всички детайли, които се съдържат в нея. По време на Българското председателство имаме опция да работим и да напреднем по целия район, акцентира още Могерини. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР