По време на снощната премиера на iPhone 14 и 14

...
По време на снощната премиера на iPhone 14 и 14
Коментари Харесай

Apple Watch Ultra е най-коравият часовник правен някога от компанията

По време на снощната премиера на iPhone 14 и 14 Pro, Apple показа и различен доста забавен артикул в лицето на смарт часовника Watch Ultra. Това е първият по рода си артикул в портфолиото на Apple и е изработен особено за приключенците, които желаят всички функционалности на общоприетия Apple Watch и даже повече, само че в обвивка, която е подготвена да издържи на всевъзможни провокации, атмосферни условия и външни въздействия.
`Apple

Титаниевият корпус е с 49мм размер, най-големият досега при Apple Watch, което разрешава и слагането на по-голям екран с още по-ярка картина. Така наречената цифрова коронка, която служи за навигиране из менютата е по-голяма и с по-дълбоки отвори за по-лесна работа с ръкавици, а за по-голямо облекчение е прибавен и нов бутон с функционалности по желание в сигнално оранжев цвят.
`Apple

Часовникът може да ви наблюдава на всички места и да засече рухване, злополука или различен случай посредством усъвършенствана технология, която разчита на общоприета L1 GPS връзка, а също по този начин и на новата L5 връзка, както и свързване със спътници. Батерията устоя до 36 часа при потребление на мобилна връзка или до 60 часа с нова функционалност за икономисване на сила.
`Apple

Apple Watch се грижи и за следене на доста параметри във връзка с здравето, като да вземем за пример температурата, пулса, кръвното, съществуването на О2 в кръвта и други. Часовникът разрешава още по-дълбоко гмуркане с него, както и специфична сирена, която може да уведоми всеки в радиус до 600 метра, че сте там. Компасът също е модифициран, а също по този начин в идващите месеци ще бъде добавена функционалност за лекоатлети и по-подробно следене на бягането. Часовникът към този момент е разполагаем за поръчки с цена от 799 $ и първи доставки от 23 септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР