По време на семеен риболов край бреговете на Флорида кметицата

...
По време на семеен риболов край бреговете на Флорида кметицата
Коментари Харесай

По време на семеен риболов: кмет улови 32 кг. кокаин

По време на фамилен лов на риба край крайбрежията на Флорида кметицата на град Тампа се натъкна на огромен улов: пакет с близо 32 кг кокаин, чиято приблизителна стойност надвишава един милион $, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Американски медии оповестиха през вчерашния ден, че кметицата Джейн Кастър е била на лодка в края на юли в архипелага Кийс, в южния завършек на Флорида, когато човек на лодката забелязал леке ​​в океана. Първоначално хората от лодката са го взели за рибен откъс.

" Когато се приближихме обаче, си споделих: " О, това е пакет кокаин ", сподели пред локална телевизия кметицата на Тампа, която известно време е работила в полицията на този град с 400 000 поданици, а от шест години е негов градоначалник.

Те качили пакета с размерите на микровълнова фурна в лодката и уведомили локалните управляващи, които конфискували опиата - 31,7 кг бял прахуляк, оценен на 1,1 млн. $.

На 24 юли бреговата защита на Съединени американски щати разгласи откритието в обществената мрежа " Екс " (бивш " Туитър " ), като го приписа на " ветроходец ". Бреговата защита също по този начин разгласява фотография на този необикновен улов - 25 дребни пакета, всеки с изображение на пеперуда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР