По време на Седмицата на модата в Париж своята колекция

...
По време на Седмицата на модата в Париж своята колекция
Коментари Харесай

Дизайнерът Оливие Рустейн с призив за мир и истина в новата си колекция

По време на Седмицата на модата в Париж своята сбирка за новия есенно-зимен сезон показа Оливие Рустейн. С линията си дизайнерйът приканва за мир и истина. Той изпраща послания, посредством които цели да отблъсне " лъжите, омразата и експанзията ".

Дизайнерът Оливие Рустен направи провокация с мисъл за Украйна. Батальон от танцьори, наподобяващи бойци с шапки като каски, изнесоха извънредно зрелище при започване на шоуто. Те като че ли водеха борба между тях, до момента в който двама от главните участници трагично се целунаха.

Рустен свърза дефилето, което мина под звуците на наподобяваща военна музика с барабани, с продължаващия спор в Украйна.

Творенията на моделиера за сезон есен-зима 2022/2023 са подчинени на концепцията за почтеност и бистрота по преносен метод - посредством цвят.

Дефилето беше замислено като отговор на персоналната борба на Оливие с потайността. В резултат на детонация в дома му през октомври 2020 година той получи изгаряния и се срамуваше от трайните белези. Според него тематиката на сбирката за жалост е в сходство със събитията в Украйна.

Моделите показаха тоалети с бюстиета и блузи, наподобяващи щитове. Преобладаващите цветове са светли - бяло, кремаво, символизиращи почтеност и истина. Дантелата е комбинирана с метал и неопрен, с цел да се укрепи контрастът при присъщите за Рустен силуети, които акцентират раменете и тесни панталони, прилепнали към краката с кръстосани или хоризонтални елементи.

Седмицата на модата в Париж, продължава до 8 март.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР