По време на седемте години на Еден Азар на Стамфорд

...
По време на седемте години на Еден Азар на Стамфорд
Коментари Харесай

Бивш треньор на Челси: Мудрик е като Азар

По време на седемте години на Еден Азар на " Стамфорд Бридж ", той вкара 110 гола и направи 92 асистенции в 352 мача, което накара Реал Мадрид да заплати 100 милиона евро за белгиеца през лятото на 2019 година " Сините " заплатиха сходна сума за украинския нападател Михайло Мудрик, само че той не съумя да вкара в първите си осем изяви за клуба и занапред ще се приспособява към условията на британския футбол. Густаво Пойет обаче има вяра, че някогашната звезда на Шахтьор Донецк има капацитета да последва стъпките на Азар и прикани почитателите да бъдат търпеливи с него.

" Експлозивен, пряк, доста, доста бърз. Работата, която Мудрик ще има в бъдеще, е това, което направи Еден Азар в Челси – той е подобен вид състезател и капацитетът е налице. Деветдесет и девет % от времето, няма да вземете състезател за толкоз пари през зимана. Това беше най-голямата изненада за мен. Ако проучваме закупените от тях играчи, несъмнено има проект. Те са играчи, които са подписали за бъдещето. Новото обръщение е самообладание ", показа Пойет.

" За тим като Челси нямам доверие в годините на преход. Когато измине една година без да завоюва трофей, няма значение какво е направил предходната година. Без трофей и без футбол в Шампионска лига би бил много лош сезон за Челси. Всеки път, когато се стремите към по-малко от това, вие нямате нрав на спечелили ", добави той.

" Сините " ще се завърнат в игра против Уулвс в събота във Висшата лига.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР