По време на сблъсъка между Америка де Кали и Алианса

...
По време на сблъсъка между Америка де Кали и Алианса
Коментари Харесай

Играч взе картона на съдията и го показа на противник... и се зачете

По време на конфликта сред Америка де Кали и Алианса Петролера, извоюван от домакините с 2:1, бранителят Марлон Торес стори нещо много куриозно, откакто основният арбитър на мача изпусна своя картон, а бранителят го сграбчи и сподели на... конкурент.
За разлика от други сходни случаи в предишното, този път това не бе на смешка и Торес погледна сурово към " санкции ". В последна сметка арбитърът си прибра картона в себе си, само че бе склонен с мнението на Марлон Торес и от своя страна повтори действието му и този път публично го сподели на виновника.
Самият конфликт предложи задоволително драма, откакто първо Карлос Хосе Сиера Лопес изведе домакините напред в резултата рано-рано - в седмата минута, само че в 51-ата Байрон Морено означи за гостите. Въпреки това Лари Йохан Ангуло се разписа в 6-ата минута на добавеното време и още веднъж даде задатък на Америка де Кали.
Именно този гол в последните секунди разпали пристрастеностите, защото бе прегледан с ВАР, само че бе зачетен, а играчите на гостите одобриха това доста бурно, а тогава реферът посегна за своя картон, преди да го изпусне.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР