По време на събитието E3 2019 Microsoft представи нов трейлър

...
По време на събитието E3 2019 Microsoft представи нов трейлър
Коментари Харесай

E3 2019: Нов трейлър на Cyberpunk 2077 с Киану Рийвс

По време на събитието E3 2019 Microsoft показа нов филмов откъс на играта Cyberpunk 2077 и разгласи датата на нейното излизане.

Трейлърът демонстрира същите мрачни детайли, показани предходната година. Това е едно тъмно бъдеще, в което модификацията на телата и незаконната активност са нещо нормално. Във финалните фрагменти на филмовия откъс се появява персонаж, игран от Киану Рийвс. Microsoft заяви, че това е мистър Fusion. След демонстрацията на филмовия откъс на сцената излезе самият Киану Рийвсм който разгласи датата на излизане на играта – 16-ти април 2019 година.

Играта Cyberpunk 2077 се създава още от 2013 година, само че за първи път бе обявена предходната година. Това е гейм план с отворен свят с необятни благоприятни условия за самостоятелна конфигурация на персонажите. Събитията се разпростират в свят, в който имплантите дават опция за съществена смяна на външния тип и качествата на хората. Проектът се създава от студиото CD Projekt Red, известно с поредицата Witcher.



Играчът влиза в ролата на киборг – наемник и бандит, който търси единственият по рода си имплант, даващ ключ към безсмъртието. За постигането на тази цел е належащо да се сортират кибернетични устройства, да се основават привички, да се изследва един голям град на бъдещето, да се употребява биохакинг. От решенията на героя зависят историята и околния свят.

Играта Cyberpunk 2077 към този момент може да бъде предплатена в Steam при цена 59,99 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР