По време на риболов в Бенгалския залив - уловена в

...
По време на риболов в Бенгалския залив - уловена в
Коментари Харесай

Риба прониза в корема и уби мъжа, който я улови СНИМКА

По време на лов на риба в Бенгалския залив - уловена в мрежата риба наследник марлин прониза корема на един от риболовците и го умъртви, оповестява " Deccan Chronicle ".

40-годишният риболовец Моли Джохана от индийския щат Андхра Прадеш излязъл на среднощен лов на риба в компанията на други четирима риболовци. Едва на сутринта обаче разкрили марлин в мрежата си. Рибата бил толкоз огромна, че мъжете не можели да я качат в лодката. Тогава Джохана скочил във водата, с цел да помогне. Марлинът обаче ненадейно се надигнал, нападнал индиеца и пронизала стомаха му с дългия и изострен нос. Джохана умрял на място.

Fisherman killed in attack by Marlin off Vizag coast
— G Team Fishing (@GTeamFishing)

Субхадип Гош, управител на клона на Централния проучвателен институт по морски лов на риба, изяснява пред изданието, че марлините са доста нападателни и плуват бързо. По думите му за 15 години проучване на този тип риби той се натъкнал на няколко ранени риболовци, само че за първи път чува за ликвидиране на човек от този тип риба.

Средната дължина на индо-тихоокеанския наследник марлин е 3,5 метра, само че някои човеци могат да доближат пет метра дължина. Средното тегло на рибата е към 625 кг.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР