По време на риболов в Бенгалския залив уловена в мрежата

...
По време на риболов в Бенгалския залив уловена в мрежата
Коментари Харесай

Рибар улови риба, която го уби секунди по-късно

По време на лов на риба в Бенгалския залив уловена в мрежата риба наследник марлин прониза корема на един от риболовците и го умъртви, оповестява Deccan Chronicle. 

40-годишният риболовец Моли Джохана от град Вишакхапатнам в щата Андхра Прадеш излязъл на лов на риба в компанията на други четирима риболовци. Те възнамерявали да ловят риба предната към този момент и към седем сутринта разкрили марлин в мрежата си. Рибата бил толкоз огромна, че мъжете не можели да я качат в лодката. Тогава Джохана скочил във водата, с цел да помогне. Марлинът обаче ненадейно се надигна, нападнала индиеца и пронизала стомаха му с дългия и изострен нос. Джохана умря на място. 
Учителка влиза в пандиза поради секс с възпитаник
Според проверяващите, 46-годишната Алиша Гейтс, омъжена жена от град Норт Ийст в щата Пенсилвания, два пъти е имала полови връзки...
Прочети повече
Субхадип Гош, управител на клона на Централния проучвателен институт по морски лов на риба, изясни, че марлините са доста нападателни и плуват бързо. По думите му за 15 години проучване на този тип риби той се натъкнал на няколко ранени от тях риболовци, само че за първи път чува за ликвидиране на човек от този тип риба. Средната дължина на индо-тихоокеанския наследник марлин е 3,5 метра, само че някои човеци могат да доближат пет метра дължина. Средното тегло на рибата е към 625 кг.

Припомняме, че марлините са семейство огромни хищни соленоводни риби. Имат удължено тяло, заострена като копие дълга зурла и твърда дълга гръбна перка, която се усилва в предната част, образувайки гребен. Марлините са бързи плувци, срещат се във всички морета (с изключение на Мъртво море) и ловуват дребни и огромни риби. Те са доста бързи и могат да преплуват 100 метра за 4 секунди. Те са известни риби за състезателен лов на риба в избрани тропични области и също са ценени като храна. Повечето спортни риболовци освобождават марлините, откакто ги откачат от въдицата. Но техният улов се записва в книгите за международни върхове по състезателен лов на риба.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР