По време на разследването срещу групата за поръчкови убийства -

...
По време на разследването срещу групата за поръчкови убийства -
Коментари Харесай

Един от членовете на Килърите е търсил спешно пари с цел отмъщение

По време на следствието против групата за поръчкови убийства - " Килърите ", службите са работили по информация, че един от членовете на групата на Петър Стоянов-Сумиста е търсил незабавно пари за възмездие. Това сподели заместник-главният прокурор Ася Петрова, която беше наблюдаващ прокурор по мегапроцеса.

За групата на Петър Стоянов-Сумиста се заприказва около към момента неразкритото ликвидиране на великотърновския предприемач Петър Христов, във връзка на което изтече информация, че той е съдействал за разобличаването на групата. Петрова не разяснява има ли в действителност той принос към следствието, само че призна, че през годините след задържането на " Килърите " е имало информация, че те мислят за възмездие, в това число и по отношение на някогашния заместник-шеф на ГДБОП Валентин Цоновски. Сигнал е имало и след окончателните доживотни присъди по мегаделото " Килърите " на Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Кеца и Георги Вълев, стана ясно от думите на Петрова:

Вярвам, че службите работят. Би трябвало да работят. Победени в правосъдния развой, който завърши с доживотни присъди, е разумно да чакаме, че наказани лица с доживотни присъди ще търсят възмездие. Това е разумно. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР