. По време на разпродажбата можете да получите повече от

...
. По време на разпродажбата можете да получите повече от
Коментари Харесай

GoDeal24 предпродажба за Хелоуин: Windows 10 Pro за €6,06, Office 2016 Pro за €20,68

. По време на разпродажбата можете да получите повече от 60% отстъпка за друга гама от софтуерни лицензни ключове. Просто казано, няма по-добро време от дните преди Хелоуин за надграждане до най-новия програмен продукт. Направете идната стъпка през днешния ден и спестете огромни суми, като купите по време на GoDeal24 Happy Halloween Sale.



Надградете до „ Краля ” на операционните системи с 50% отстъпка

Да, Windows 10 е кралят на операционните системи и в този момент можете да надградите компютрите си до него с закрепена 50% отстъпка! Можете ли да повярвате на голямата отстъпка? Все още и ние от GoDeal24 не можем да повярваме, че раздаваме лицензни ключове за Windows 10 толкоз на ниска цена, само че хей, мотивът „ Хелоуин ” изисква нещо особено, тъй че ето нашият подарък за вас. Изпитайте силата на Windows 10 и големите усъвършенствания в скоростта и успеваемостта на вашия компютър, надградете системата си до Windows 10 през днешния ден. Използвайте ваучър GG50 по време на заплащане, с цел да заявите вашата закрепена 50% отстъпка.

Работете безпроблемно в MS O ffice 2016/2019 с 62% отстъпка

Вземете през днешния ден скъпия пакет от софтуерни артикули на Microsoft, с цел да работите по-ефективно и елементарно с закрепена 62% отстъпка по време на акцията GoDeal24 Happy Halloween Sale. Можете да изберете някоя от сериите MS Office 2016 или 2019 и ще получите невероятна отстъпка. Просто използвайте ваучър GG62 , с цел да заявите голямата си отстъпка за MS Office.

Имате потребност от нещо друго?

В акцията GoDeal24 Happy Halloween Sale има по нещо за всеки. Ако желаете да купите нещо друго по време на разпродажбата, ще получите 55% отстъпка. Да, по този начин е. Просто използвайте ваучър GG55 по време на заплащане, с цел да заявите отстъпката си при покупка през днешния ден.

Горните предложения са годни за стеснен интервал, тъй че, в случай че желаете да купите нещо през днешния ден или в близко бъдеще, не отлагайте и направете покупката си в този момент, с цел да получите големите отстъпки за Хелоуин, до момента в който офертата към момента е в действие.

За GoDeal24.com

GoDeal24.com продава лицензни ключове за истински игри и програмен продукт на клиенти по целия свят. Предлага поддръжка 24×7, дружно със страхотни предложения за цялата гама софтуерни ключове. Когато купувате от GoDeal24.com, можете да сте сигурни, че имате работа с приближен бранд, който продава единствено истински лицензни ключове за програмен продукт. GoDeal24.com е най-довереният бранд за клиенти от цялостен ​​свят при закупуване на истински лицензионни ключове за програмен продукт.

Имате въпроси? Нуждаете се от помощ?

Можете да се свържете с GoDeal24.com когато и да е преди или след поръчка. Просто изпратете имейл до и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата поръчка допустимо най-скоро.

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР