По време на разговор с журналисти Лукашенко увери, че никой

...
По време на разговор с журналисти Лукашенко увери, че никой
Коментари Харесай

„Веднага щом Байдън каже: Лукашенко каза кога ще приключи войната в Украйна

По време на диалог с публицисти Лукашенко увери, че " никой не се нуждае от война ", тъй като тя не е преференциална. И добави, че след думите на президента на Съединени американски щати „ всичко ще спре до една седмица “.

Президентът на Беларус Александър Лукашенко има вяра, че американският президент Джо Байдън може да постави завършек на войната в Украйна. Това съобщи политикът в изявление за Асошиейтед прес.

„ Днес Зеленски не управлява Украйна. Нека не се наскърбява, това е моята позиция, може би бъркам. Вие (САЩ) контролирате там. И в случай че просто кажете, Джо Байдън каже: „ Това е, мъже, бихте се, казано на съветски, " морды набили ", дано спрем. Никой не желае война. Тя е нерентабилна... Всичко ще спре до една седмица “, сподели Лукашенко.

В същото време президентът на Беларус не разяснява присъединяване на страната му във въоръжената експанзия на Руската федерация против Украйна.

Припомняме, в края на април Александър Лукашенко благодари на Бог за установяването на тирания в Беларус. По време на тирада в едно от земеделските предприятия политикът сподели, че с помощта на диктатурата в страната царувал ред и разцвет. Гражданите на " богатия Запад ", съгласно него, отиват в Беларус да купуват сол.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР