Вандали нанесоха щети от $1,25 милиона в Hilton Head Island Middle School

...
По време на проникване през юли вандалите причиниха $1,25 милиона
Коментари Харесай

По време на проникване през юли вандалите причиниха $1,25 милиона щети в Hilton Head Island Middle School, съгласно договор за услуга на екип за възстановяване след бедствие.

Над 75 класни стаи, съблекални, бани, фитнес залата, кафенето, аудиторията и коридорите са били повредени от многобройни изхвърляния на пожарогасител, спрей боя, шампоан, балсам, почистващ препарат за подове и потенциално други замърсители, според информацията от договора и щаб Sgt. Дани Алън от офиса на шерифа на окръг Бофорт.

Алън каза, че в доклада не се казва дали някакви символи или думи са били изрисувани със спрей, а само че е върху произволни предмети.

Servpro, екипът за възстановяване след бедствия се очаква да завърши почистването до 14 август, съгласно договора. Това няма да повлияе на училището от 21 август, според говорителя на района Кандис Брудър. Договорът беше одобрен чрез спешни обществени поръчки и възстановяването започна на 26 юли. 1>

Алън каза, че училището е било вандализирано между момента, в който строителните екипи са напуснали училището на 18 юли, и когато директорът е съобщил за инцидента сутринта на 20 юли. Той каза, че ще се опитат да погледнат видеокамерите и защото училището е в процес на изграждане, имаше множество възможни входни точки.

Това е активно разследване на правоохранителните органи и Алън каза, че не е сигурно дали вандалите са били ученици и колко са били.

Той препоръча The Island Packet и Beaufort Gazette да се свържат с района за снимки или да изпратят искане по Закона за свобода на информацията, тъй като те вече са били прехвърлени на компактдиск и поставени като доказателства. Bruder няма да публикува снимки на вандализма, „за да не компрометира по никакъв начин разследването на правоприлагащите органи“.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР