По време на престоя си в Лондонската клиника, докато се

...
По време на престоя си в Лондонската клиника, докато се
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и крал Чарлз „сърце до сърца“ в болницата, докато монархът „крачи по коридора“, за да я види

По време на престоя си в Лондонската клиника, до момента в който се подлагаше на процедура за уголемена простата, крал Чарлз беше забелязан да посещава своя снаха, принцеса Кейт, до момента в който се възстановяваше от тежка коремна интервенция през януари.

Идва като вест, че принцесата на Уелс има форма на рак, шокира света, като известието идва единствено месеци откакто Бъкингамският замък разгласи, че крал Чарлз също има рак. Диагнозата на Кейт пристигна след проби след тежката й коремна интервенция, които демонстрираха, че има рак.

Новината, която принцесата достави сама от Уиндзор посредством видео на 22 март, пристигна на фона на спекулации и странни клюки по отношение на заболяването на Кейт дълго неявяване от публичното внимание след нейната интервенция. Тя е почнала „ превантивна химиотерапия “ и желае усамотение, до момента в който се концентрира върху това да се усъвършенства и да бъде там за младото си семейство.

Високопоставен кралски източник сподели: „ Има доста мощна връзка сред техните величия и уелсците. Те са доста близки, още пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР