По време на представянето на листата с кандидати за общински

...
По време на представянето на листата с кандидати за общински
Коментари Харесай

Ева Маринова, кандидат за кмет на Плевен от БСП: Гражданите управляват а ние имаме честта да им служим!

По време на представянето на листата с претенденти за общински съветници на " Българска социалистическа партия за България ", с която обединението ще взе участие в локалните избори на 29-ти октомври, претендентът за кмет на Плевен и лидер на листата Ева Маринова сподели пред публицисти:

„ Ние се усещаме мощни и виновни да създадем доста добър резултат. Благодарение на политиките на Българска социалистическа партия, ние чакаме да бъдем разбрани и да получим доверие.

Нашите структури са подготвени и мобилизирани за присъединяване в тази конкуренция, само че ние разчитаме и на хората, които към момента са изпаднали в незаинтересованост и не гласоподават. С това, което ще им предложим ще чакаме поддръжка и от тях.

Българската социалистическа партия има поредна политика през годините, която е безпричинно неразбирана, само че която слага в центъра отношението към индивида. Ние пазиме ползите на жителите и считаме, че жителите са по-важни от облагите.

Затова заявяваме: „ Гражданите ръководят, а ние имаме достойнството да им служим! “.



Ева Маринова уточни, че мотото на предизборната акция, която ще води Коалиция " Българска социалистическа партия за България " в Плевен е: Да създадем Плевен Плевен горделив и мощен още веднъж!

Участниците в листата на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " саактивни жители с необятен набор специалности – лекари, адвокати, инженери, педагози.



Сред тях са регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Свилен Атанасов - общински консултант, експертът от Държавен фонд „ Земеделие “ и общински консултант Моника Чочева, предприемачът и общински консултант Генади Тодоров. Новите имена в листата са добре познати на обществеността свисоката си експертизата си. Сред тях садоц. доктор Бисер Борисов, юрист Биляна Грънчарова, икономистът и психолог Виктор Илиев, които участваха в срещата с представители на медиите. Кандидатите за общински съветници от листата на обединението са 32.

Кандидатът на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " за кмет на Плевен, Ева Веселинова Маринова е учител по български език на задгранични студенти – медици в Медицински университет Плевен.

Съавтор е на новия учебник, отпечатан тази година, по български език за студенти по медицина в четири елементи.

Съосновател на Експериментално приблизително учебно заведение „ Интелект ” в Плевен, известно през днешния ден като Държавна финансово-стопанска гимназия „ Интелект ”.

Ева Маринова е дълготраен публицист и сътрудник на БНР, Българска национална телевизия, на вестниците „ Стандарт ” и „ Новинар ” и ПР специалист на Областна администрация Плевен.

Член е на Българска социалистическа партия, на Общинския съвет на Българска социалистическа партия в Плевен и на Националния съвет на обединяването на дамите – социалистки.

Омъжена е, със брачен партньор и наследник адвокати. Има внучка Ева.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР