По време на предаването на Today във вторник, Хода Котб

...
По време на предаването на Today във вторник, Хода Котб
Коментари Харесай

Хода Котб и Джена Буш Хейгър доведоха до сълзи в „Днес“, припомняйки си дните, които тригодишното дете на Котб прекара в интензивното отделение: „Колко невероятна и издръжлива е тя“

По време на предаването на Today във вторник, Хода Котб отпразнува издаването на новата й книга „ Надеждата е дъга “, като споделя за щерка си Хоуп, която беше приета в болница през 2023 година, когато беше единствено на три години.

През февруари 2023 година Котб разкри, че е трябвало да отдели известно време от The Today Show и Today with Hoda & Jenna, тъй като Хоуп е била в „ интензивното поделение за няколко дни и в болничното заведение за малко повече от седмица ”, макар че тогава тя не показа за какво.

Kotb и Jenna Bush Hager станаха все по-емоционални по време на предаването във вторник, до момента в който домакините на Today погледнаха обратно към сложния миг за Kotb и нейното семейство.

Котб изясни, че написа писма до дъщерите си всяка година на рождените им дни, с цел да опише „ какви са на тази съответна възраст “.

Тя сподели: „ Писах едно за Хоуп и просто говорех за това какъв брой невероятна и издръжлива е тя и какво е преодоляла през миналата година и по какъв начин е по-смела, в сравнение с въобще си е пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР