По време на последния мач на ЦСКА публиката на отбора

...
По време на последния мач на ЦСКА публиката на отбора
Коментари Харесай

Малкият Крум и огромната му любов към ЦСКА

По време на последния мач на ЦСКА публиката на тима избухна в бурни овации. Този път не поради гол. Заради едно дете, което проби защитата и излезе на терена. След което беше изведено към трибуните от Амос Юга. Футболистът на ЦСКА не криеше насладата си, че се вижда с детето, не криеше необятната си усмивка.

Той се споделя Крум и е от Карлово. Както означи самият Юга в обществените мрежи през вчерашния ден, момчето е на всички места с ЦСКА. Огромна, неизмерима е любовта на дребния Крум към " армейците ".

Беше и в Базел, дружно със своя татко. Близо два часа преди мача към този момент беше на трибуните. Опитваше се да завърже на оградата на стадион " Сейнт Якобс Парк ", българско знаме. Помоли фотографа на клуба за помощ.

До Базел пътувал с кола, съвсем 2000 километра. " И в Япония да играе ЦСКА, тате и там ще ме заведе ", сподели с горделивост Крум. След мача той получи дарове. Най-ценене беше този от вратаря Димитър Евтимов - неговите футболни обувки. От мен получи стратегия за дуела. Започнах се се него на паркинга. Тъкмо излизах от конференцията, а Крум стоеше при стюардите и се надяваше да се снима със своите любимци от ЦСКА, да вземе подписи. " Има 10 000 фотоси с тях и желае още ", сподели ми с усмивка татко му. Поговорих с локалните охранители на мача, склоних ги да го пуснат до рейса. Лицето на Крум блестна, направи още фотоси, поговори си с играчите на Саша Илич.

Той и татко му се прибрали от Базел в Карлово, а часове по-късно тръгнали за идващия мач, този път в София. Малкият излезе на терена с тениската от Швейцария, нямали време да я изперат. Излезе на терена, до момента в който съдията гледаше ВАР, преди да отсъди дузпа за ЦСКА. Обра овациите на публиката.

Това е дребният Крум. Който въодушевява. Който демонстрира кой е ЦСКА, по какъв начин се обича ЦСКА. Заради такива деца, този клуб ще го има постоянно...
 За
За " дявола " Ганчев и " бистришките ангели "

Искрено и персонално
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР