По време на посещение в ракетното стратегическо командване на армията

...
По време на посещение в ракетното стратегическо командване на армията
Коментари Харесай

Началникът на отбраната на Южна Корея обещава ответни удари по „сърцето и главата“ на Северна Корея, ако бъде провокирана

По време на посещаване в ракетното стратегическо командване на армията южнокорейският министър на защитата Шин Уонсик подреди на офицерите от командването да поддържат подготвеност за прецизна пукотевица -управляеми и мощни ракети когато и да е, съгласно неговото министерство.

Шин сподели, че главната роля на командването е „ смъртоносно поразяване на сърцето и главата на врага, макар че типовете на неговите провокации могат да варират, ”, се споделя в изказване на министерството.

Враждебността сред двете Кореи се задълбочи, откакто Северна Корея изстреля първия си боен разследващ спътник в космоса на 21 ноември в нарушаване на възбраните на Организация на обединените нации. Южна Корея, Съединени американски щати и Япония остро осъдиха изстрелването, разглеждайки го като опит на Севера да усъвършенства своята ракетна технология, както и да сътвори система за наблюдаване на космоса.

Южна Корея разгласи проекти да възобнови въздушното наблюдаване на първа линия в отговор. Северна Корея бързо отмъсти, като възвърне постовете на гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР