По време на полета си от Мумбай до Делхи на

...
По време на полета си от Мумбай до Делхи на
Коментари Харесай

Милионер се пошегува неудачно и получи доживотна присъда

По време на полета си от Мумбай до Делхи на 30 октомври 2017 година с лайнер на самолетната компания Jet Airways той написал записка, че на машината има голям брой терористи и давал нареждания самолетът да кацне в Кашмир, другояче в противоположен случай ще има доста убити.

Бизнесменът скрил бележката в тоалетната, където била открита от стюардеса. Екипажът решил да не рискува и да работи съгласно предписанията в такива случаи като изпълнили условията.



Биржу Сала бил задържан, откакто самолетът направил спешното кацане на летището в Ахмедабад. Всичките 115 пасажери били принудени да слязат и да бъдат тествани.



Милионерът признал, че е направил закононарушението и споделил на следователите, че е направил всичко това малко на смешка и с вярата да принуди Jet Airways да прекрати активността си в Делхи и по този метод приятелката му, която е работила в офиса в Делхи, да се върне в Мумбай.



Съдът също по този начин глобил милионера 700 хиляди $. Тези пари ще бъдат разпределени сред екипажа и пасажерите на този полет като морална отплата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР