По време на паузата успяхме да се подготвим добре. Ще

...
По време на паузата успяхме да се подготвим добре. Ще
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц: Искаме да сме шампиони

" По време на паузата успяхме да се подготвим добре. Ще бъдем още по-добри. Със сигурност сме в добра позиция да играем даже по-силно. Всеки мач е самичък за себе си, всяка среща е друга. Левски е добър тим и на нас ни е мъчно да играем с тях. Много е мъчно всеки мач да си на топ равнище. Чакам идващия ни мач и ще покажа на какво съм кадърен ", съобщи асът на ЦСКА Тобиас Хайнц.

Норвежецът беше безапелационен, че тимът има качеството да стане първенец на България.

" Имаме качеството и желанието да станем първенци. Успяхме да намерим нашия темп и форма в този " хеви метъл " футбол. Това работи, за какво да го променяме? Нашата цел е да станем първенци. Имаме добър тим и доста го желаеме. Имаме и манталитета да го реализираме. Много от играчите бяха тук и предходната година, когато не ни доближи единствено една точка, тъй че би трябвало да продължим по този метод.

Знаем какво ни би трябвало и би трябвало да създадем допустимо минимум неточности. Трудно е да се каже къде ще се реши купата. Имаме огромен мач с Лудогорец в края на тази календарна година, който е решителен за нас. Със сигурност ще се представяме по-добре. Дано продължим положителната си серия ", сподели още той.



Съотборникът му Майкъл Естрада също има вяра, че " армейците " имат всички шансове да завоюват купата през този сезон.

" С тези играчи можем да играем футбол, който Ел Маестро желае от нас - с Линдсет, Тоби, Марселино...

Топката постоянно би трябвало да минава през тях. Те са доста нападателни и с доста тренировки ще стигнем ритъма, който треньорът желае от нас ", показа южноамериканецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР