По време на пътуване до Исландия няма да ви липсват

...
По време на пътуване до Исландия няма да ви липсват
Коментари Харесай

Пътувате до Исландия? Потопете се релаксиращо в Синята лагуна, изследвайте ледени пещери и още какво да правите по време на пътуването си

По време на пътешестване до Исландия няма да ви липсват спиращи дъха пейзажи към вас и един път в- преживявания за цялостен живот, в които да участвате. 

Исландия е едно от най-хубавите места в света за наблюдаване на северното зарево, детайл от листата с кофи за мнозина. Освен това е дом на голям брой релаксиращи геотермални басейни и неповторими плажове с черен пясък.

Ако планирате пътешестване до Исландия, разгледайте този справочник за места, където да спрете по време на ваканцията си.

Синята лагуна е известна атракция в Исландия. Това може да бъде релаксираща спирка при натоварено пътешестване. (Raul Moreno/SOPA Images/LightRocket посредством Getty Images)

Потопете се релаксиращо в Синята лагуна Изследвайте ледника Snæfellsjökull Бъдете възхитени от чернотата на Исландия пясъчни плажове Посетете най-големия хладилник в Европа Отидете до народен парк Vatnajökull Направете обиколка на Golden Circle Насладете се на нощния живот на Рейкявик Спрет...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР