По време на първото издание на Годишен Форум на Дарик

...
По време на първото издание на Годишен Форум на Дарик
Коментари Харесай

Кирил Петков е Политик на годината в класация на Дарик

По време на първото издание на Годишен Форум на Дарик за Идеи " Стълбището ", състоял се на 29 януари в Квадрат 500, беше връчено оценката " Политик на годината ". Екипът на " Дарик Радио " дефинира, че за 2021 година това е Кирил Петков, министър-председател на Република България.

" Политик на годината " се връчва на водач, за който екипът на медията смята, че има най-голямо въздействие върху политическото развиването на страната. Лидер, който с дейностите си е в най-голяма степен водещ фактор както за бъдещите политики на България, по този начин и за установяване на пътя, по който страната поема напред. Визионер с хрумвания в разнообразни сфери на обществено-политическия живот на страната, от който в най-голяма степен зависят стъпалата, които ще изкачваме като общество дружно.

Отличието беше връчено по време на Годишния Форум на Дарик за Идеи " Стълбището ", който си слага за цел да разисква положението на демокрацията, локалните и световните политики, през погледа на представители на разнообразни публични сфери. В рамките на няколко часа посредством диалози с Константин Вълков, програмен шеф на медията, излъчени онлайн по Дарик радио и в обществените мрежи, бяха обсъждани българските и международни публични, политически, научни и културни прогресивни хрумвания. Първото издание беше фокусирано върху днешните локални и световни провокации и имаше за цел да показа разнообразни гледни точки, както и да разиска вероятни решения.

Годишният Форум на Дарик за Идеи " Стълбището " ще има и следващи издания, в които ще вземат участие още потвърдени водачи на мнение, учени, създатели, актьори, философи, бизнесмени, с цел да споделят своите хрумвания в сферите, в които работят и творят.

Първото издание на " Стълбището " беше въодушевено от английската медия Monocle и годишното им изследване " The Forecast ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР