По време на пандемията от Covid-19 през 2020 г., когато

...
По време на пандемията от Covid-19 през 2020 г., когато
Коментари Харесай

Изтънченото кимване на принцеса Беатрис към Кейт Мидълтън по време на нейната тайна кралска сватба

По време на пандемията от Covid-19 през 2020 година, когато рестриктивните мерки за обществено разграничаване към момента бяха в действие, принцеса Беатрис се омъжи за своя дълготраен сътрудник Едоардо Мапели Моци, на частна гала в Уиндзор. Докато множеството кралски сватби са огромни обществени зрелища, тази на Беатрис беше много скромна спекулация, като участваха единствено членове на фамилията й, а сладките фотоси, оповестени по-късно от двореца, разкриха, че даже нейните фешън избори за огромния ден отдават респект на нейните родственици.

Съобщава се, че двойката е почнала да се среща преди две години през 2018 година и макар че в началото е била планувана огромна кралска спекулация за сватбата им, заради пандемията първичните им проекти трябваше да бъдат отсрочени. Вместо да чакат рестриктивните мерки да бъдат отстранени, те продължиха с загадка, понижена версия на церемонията.

Сватбата на принцеса Беатрис беше цялостна с фешън похвали, като главното събитие беше самата й булчинска рокля, която кралските...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР