По време на отчета на дейността на правителството за последните

...
По време на отчета на дейността на правителството за последните
Коментари Харесай

Акад. Денков към Възраждане и БСП: С лъжите си пречите на България да се развива по правилния начин

По време на доклада на активността на държавното управление за последните 9 месеца акад. подлага на критика опозциционните партии " Възраждане " и Българска социалистическа партия, като самостоятелно загатна имената на водачите им - Костадин Костадинов и Корнелия Нинова.

Той им изясни, че с лъжите си пречат на България да се развива по верния метод. Конкретна причина за рецензиите на Денков бяха изказванията на Нинова, че Европа ни изпраща " убийци и изнасилвачи от Сирия и Афганистан ", както и тези на " Възраждане, че кабинетът се е съгласил да одобри хиляди мигранти в подмяна на участието на България в Шенген. 

Денков напомни, че и двете са се оказали неистини. И ги прикани идващия път, когато имат подозрения, да потърсят информация. " Споделете и нашата гледа точка. Ако политиците са сбъркали, дано се извинят ", моли той.

" Управленската стратегия продължава и през идващите 9 месеца, намираме се в средата на нейното осъществяване. С госпожа Габриел ще създадем всичко допустимо, с цел да създадем прехода с минимални разтърсвания ", увери Денков. 

Той означи, че се е зарадвал, когато е схванал, че точно Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ще е началник на преговорния екип за ротацията на кабинета. 

" Видяхме какъв брой доста можем да реализираме даже единствено за няколко месеца, в случай че обединим напъните, в името на спокойствието и богатството на хората. Обединенте старания раждат устойчиви резултати. Благодаря особено на акад. Денков за взаимната работа и контруктивния звук. Изпитанията ни вършат единствено по-силни и оставаме дружно ", сподели от своя страна Габриел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР