По време на обръщението си в Деня на независимостта в

...
По време на обръщението си в Деня на независимостта в
Коментари Харесай

Тръмп удари крайната левица и медиите за 4 юли

По време на обръщението си в Деня на независимостта в събота президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предстоящо " удари " още веднъж старите си врагове - радикалната левица и медиите, заяви The Hill.

" Сега сме в развой на победа над радикалната левица, марксистите, анархистите, пропагандаторите, грабителите и хората, които в доста случаи нямат безусловно никаква визия какво вършат ", съобщи президентът.

Тръмп упрекна медиите в клюка - освен на него и други републиканци, само че и на военните сили.

" Вие клеветите освен мен, американски народ, само че генерации герои, които са дали живота си за Америка. "

Той подлага на критика медийното отразяване на митингите против полицейското принуждение.

Едно от главните претенции на протестиращите беше премахването на скулптури и монументи на Конфедерацията от публични места. В някои щати стачкуващите смъкнаха или строшиха статуите.
 Тръмп се похвали с броя проби в Съединени американски щати след рекордните 50 000 случая
Тръмп се похвали с броя проби в Съединени американски щати след рекордните 50 000 случая

Отново упрекна " подправените вести "

Той смята също по този начин, че нацията е постигнала огромен прогрес в битката с вируса, а смъртността е намаляла.

Историята на Съединени американски щати е под обсадата на " крайноляв фашизъм ". Това разгласи американският президент Доналд Тръмп по време на тирада пред " Планината Ръшмор " ден преди Деня на независимостта на Съединените щати, написа " Гардиън ".

Според критици с речта си Тръмп още веднъж прояви политиките на идентичността на белите хора.

Държавният глава изнесе своята тирада пред " Планината Ръшмор " - народен монумент в Съединени американски щати, ситуиран в щата Южна Дакота, който символизира 130 година от историята на Съединени американски щати. Между 1927 година и 1941 година са издялани лицата на четири американски президенти: Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън, Теодор Рузвелт и Ейбрахам Линкълн. Те са определени поради тяхната роля в опазването на страната и разширението на територията ѝ. Вашингтон и Джеферсън са били робовладелци и тяхното завещание е поставяно под въпрос след убийството на американеца Джордж Флойд в Минеаполис през май тази година, което провокира вълна от митинги и срутване на десетки скулптури на исторически персони от Конфедерацията.
 Тръмп: Историята на Съединени американски щати е под обсадата на
Тръмп: Историята на Съединени американски щати е под обсадата на " крайноляв фашизъм "

Държавният глава отбрани символизма на статуите и паметниците

Президентът не сподели, че приема публичното мнение , а по-скоро още веднъж се разгласи за " закон и ред ", заканвайки се да наложат тежки санкции на всеки, който посмее да разрушава монументи и да сменя имената на военни бази.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР