По време на неотдавнашния рестайлинг на седана Tesla Model 3

...
По време на неотдавнашния рестайлинг на седана Tesla Model 3
Коментари Харесай

Фаровете Tesla Model 3 и Y станаха по-умни

По време на неотдавнашния рестайлинг на седана Tesla Model 3 и на кросоувъра Model Y, производителят промени главните светлини. Изданието Electrek.co съумя да разбере детайлностите за актуализацията.

Фаровете не са по-ярки, само че светлинните им лъчи към този момент са по-добре структурирани. Това разрешава да осветявате тъкмо нужните сектори от пътя, без да се заслепяват идващите водачи.

Журналистите също допускат, че електрическите транспортни средства към този момент са в положение да трансформират посоката на светлинните лъчи. Благодарение на това компанията ще може да трансформира функционалността на фаровете посредством безжичната актуализация на софтуера за ръководство.

Ще напомним също, че фаровете на Tesla освен обслужват лидера, само че и оказват помощ на автопилота да се ориентира по пътя в тъмното.

Интересното е, че през 2018 година, когато дебютира Model 3, той не можа незабавно да завоюва най-високата оценка за сигурност точно поради неприятните фарове. Тогава Тeslа бързо размени фаровете с усъвършенстван модел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР