По време на направена от полицията акция във Враца е

...
По време на направена от полицията акция във Враца е
Коментари Харесай

Акция! Във Враца заловиха младеж зад волана с микс от наркотици

По време на направена от полицията акция във Враца е арестувано младо момче, което било хванато зад кормилото с микс от наркотични субстанции в организма, оповестиха от Пресцентъра на МВР-Враца.
Врачанина - П.Й. на 18 години, е карал своя “Фолксваген Голф”, когато в 14.20 часа е спрян от пътен патрул. Полицаите били в осъществяване на интервенция за запазване на публичния ред и сигурността на жителите, предварителна защита и закононарушения свързани с наркотични субстанции.
Момчето се оказало, че не е престъпно проявено, само че направеният в следствие тест за приложимост на опиати като част от спецакцията, е реагирал позитивно на канабис и амфетамин. На дрогирания водач е формиран акт и му е публикуван ваучър за здравно проучване.
П.Й. е отказал да даде кръв за лабораторно проучване, само че при претършуване на автомобила му служителите на реда са намерили хартиена сгъвка, съдържаща 2 броя съцветия от зелена суха маса с тегло към 1.5 грама, която при направения полеви наркотест реагирала на "канабис ".
Униформените претърсили и жилището на мъжа, само че не са открити инкриминиращи движимости и предмети.
Момчето е арестувано за 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР