По време на митинг в Атина група украинци нападнаха участниците

...
По време на митинг в Атина група украинци нападнаха участниците
Коментари Харесай

Украинци нападнаха 7-годишно момиченце с руско знаме в ръцете ВИДЕО

По време на протест в Атина група украинци нападнаха участниците и раниха 7-годишно момиченце, което има две поданства – съветско и гръцко.

Подробности за случая оповестява РИА Новости, базирайки се на думите на майката на потърпевшото момиче. По думите на дамата те пътували в колона, служителите на реда блокирали пътя и ги помолили да завият по друга улица, където имало капан. От всички страни имало украинци, светофар и никой не можел да мине.

В един миг знамето на Руската федерация било изтръгнато от момичето, блъснало го с пръта по ръката и я ранили до кръв.

Освен това нападателите извадили гръцкото знаме от другата страна на колата и счупили стъклата от двете страни.

Жената се оплаква, че даже полицията не се е намесила в протичащото се. Само предупреждавали всички да си потеглят, т.к. имало доста украинци. Още повече, че детето е било нападнато от мъж, който е бил като " зомби ", споделя майката на момичето.

„ Аз викам „ Не докосвайте детето! “ А мъжът взе знамето и го удря с тоягата! Как може мъж да удари дете?”, споделя дамата.

В болничното заведение на детето е оказана помощ, родителите написаха изказване до полицията и към момента са възмутени, че чиновниците на реда са ги изпратили при тълпата украинци.

Между другото, в различен регион двама гърци, участващи в митинга, чиято кола изостана от колоната, също бяха нападнати от навалица. И от тях се пробвали да сграбчен съветското и гръцкото знаме. Един от нападателите разрушил главата на участник в митинга с месингови кокалчета.

Жертвите споделят, че агресорите са мигранти от Грузия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР