По време на миналогодишното издание на The Game Awards Ninja

...
По време на миналогодишното издание на The Game Awards Ninja
Коментари Харесай

Оригиналният Hellblade ще изглежда, като инди игра в сравнение с Hellblade 2

По време на миналогодишното издание на The Game Awards Ninja Theory всички с показаното от тях видео към Senua’s Saga: Hellblade II, продължение на хитовата игра на студиото от 2017 Hellblade: Senua’s Sacrifice. Кое беше синематика и кое геймплей, не е напълно несъмнено или по-точно казано не е за поверие, че това е геймплей, както твърди видеото. Но скорошните думи на шефа на Ninja Theory подсказват, че очевидно си е било май геймплей. В изявление за NME от тази седмица, Тамим Антониадис твърди, че първата игра ще наподобява, като инди заглавие спрямо Senua’s Saga: Hellblade II.

„Целта, която си слагаме с Hellblade II не е да усъвършенстваме постигнатото, а да създадем прекарване, което е по-достоверно и по-рафинирано. Амбициите на играта във връзка с мащаба са по-големи. Мисля, че Hellblade 2 ще направи тъй че да направи Hellblade да наподобява, като инди игра“, споделя Антониадис. Именно упоритостта да показват краен натурализъм води Ninja Theory към Исландия, където избират сред 40 местоположения, които по-късно са напълно сканирани и пренесени в енджина на играта. Сканират се и действителни костюми, а Мелина Юргенс, която още веднъж извършва ролята на Сенюа, бива подложена на интензивни тренировки от военен специалист.

Senua’s Saga: Hellblade II ще е една от първите огромни игри, които Unreal Engine 5, само че към този момент нямаме точна дата на излизане на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР